O nas

Smo družinsko podjetje in prvi zasebni zobni rentgen v Sloveniji. Prvo enoto smo odprli že leta 1992 v Izoli, od takrat pa nas najdete tudi v Novi Gorici, Ljubljani, Kranju ter nekaterih večjih mestih na Hrvaškem (Zagreb, Reka, Split).

S skoraj 30 letnimi bogatimi izkušnjami in neprestanim uvajanjem najnovejših tehnologij v vsakodnevni stomatološki diagnostiki nas uvrščajo v sam vrh zobne radiologije tako v Sloveniji kot na Hrvaškem. Vse posnetke zob in obzobnega tkiva izvajamo na vrhunskih digitalnih stomatoloških rentgenih s trenutno najmanjšim možnim sevanjem za pacienta. Z najsodobnejšo tehnologijo, ki je trenutno na voljo na svetovnem trgu in strokovno usposobljenimi radiološkimi inženirji, zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju. Z našim delom smo v 25 letih delovanja pričarali nasmeh številnim zadovoljnim strankam ter vsem stomatologom, ki z nami sodelujejo in pri svojem delu zahtevajo najboljšo kvaliteto rentgenskih posnetkov.

Za rentgensko slikanje ni potrebno naročanje, slike boste prejeli v nekaj minutah, sodobna programska oprema pa nam omogoča, da vam sliko izročimo tudi na zgoščenki ali na vašo ali stomatologovo željo pošljemo po elektronski pošti.

Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete ali nam pišete preko spletnega obrazca.