Oprema

V X-Dentu uporabljamo najmodernejšo tehnologijo s področja dentalne radiologije. Najnovejša tehnologija omogoča najvišjo kvaliteto, enostavno diagnostiko , kratek čas slikanja in s tem najkrajšo izpostavljenost sevanju. Količina sevanja, ki ga pacient prejme pri slikanju v X-Dentu je štiri krat nižja kot pri klasičnem slikanju.

Pri slikanju otrok, sevanje še dodatno znižamo.

 

KaVo FOCUS

Intraoralno rentgensko slikanje – ˝Vedno blizu pacientu˝

Instrumentarium dental Focus s svojim Anti-Drift mehanizmom  in svojo kompaktnostjo omogoča hitro in enostavno slikanje ob vrhunski kvaliteti. Celoten design je namenjen udobnosti pacienta in operaterja. Focus s svojimi zelo kvalitetnimi ekspozicijami zagotavlja vrhunske slike ob minimalnem sevanju za pacienta.

„Choosing FOCUS™ means caring for your patients.“

 

KaVo ORTHOPANTOMOGRAPH OP 3D Pro

  • Najbolj celovit 3-v-1 za celotno maksilofacialno področje.
  • 2D / 3D kombo naprava nadgrajena s Ceph

Instrumentarium Ortopanthomogrami so najnaprednejša oprema za slikanje na svetovnem tržišču. S svojo tehnologijo omogočajo zelo kvaliteten rezultat, z visoko rezolucijo in kontrastom. OP 300 uporablja najnovejšo CMOS tehnologijo senzorja, katerega rezultat sta izredno ostra slika in izvrsten prikaz mehkih tkiv.

Ob klasičnih panoramskih metodah slikanja so omogočene tudi specialne otroške geometrijske projekcije pri katerih je posebna pozornost namenjena manjšemu sevanju, medtem ko je kvaliteta slike na istem, najvišjem nivoju.

„ORTHOPANTOMOGRAPH® OP300 PRO is the most comprehensive 3-in-1 platform designed for today and tomorrow.“